Wednesday, May 12, 2010

Story Board Album


Salam.. 


hai kawan2.. kali nie sy amik alih blog en. hubby sy nie kejap.. sbb? heheheh.. sy terpaksa bantu en. hubby sy nie update blog dier lorrrr.. En. hubby yg bz sokmo tu mintak bantuan sy utk wat n3 nie.. Tadi en. hubby dah buat dahhh.. tapi tak leh tunggu lelame sbb dier dah janji ngan customer dier nak jumpe malam nie.. hoho.. kene tinggal sokmo kan sy & anak2!. Uhukkkss!!


Blog en. Irwan nie cam skema jekkk.. ayat2 or penulisan dier mcm series je kan!.. memg mcm tu pun dier kalau menulis ker kasi sms pun camtu.. tak reti nak wat ayat2 ringkas pd hal kate short message tp ayat penuh.. Yg peliknye kalau bercakap kepale dier leh tahan juge gila2 nye tu.. eheheheh.. 

Alamak!! sy termembebel pulak kat sini.. Soweeee!!



k la.. tadi en. hubby nak publish gambor kat bawah nie yg lame dok nunggu tu..

page 1
page 2
page 3
page 4
page 5
page 6
Page 7
page 8
page9
page10

p/s: utk lihat gambar lebih jelas & besar sila la klik gambo tu ye.. 


Sy paling suke gambo pengantin yg sporting tu.. siap melompat lg demi nak abadikan aksi camtu.. heheh


* kalau kawan2 nak tahu nie adalah gambar2 editing utk Story Board Album. Walaubagaimanapun, editing ni agak simple dari yg biase sy tengok sbb kate en. hubby ianya telah di requested oleh pihak Tepak Sirah Bridal Boutique. Saper tu? owner butik pengantin la.. En. Hubby memberi services utk pengantin butik tu. 


2 comments:

namakusuraya said...

saya pun suka pic yg last tue.. hehehehe... (",)...

Neezhom Photographic said...

Salaam. Ambe pulak suka shot cincin dalam bunga tu. Creative, neat and beautiful shot! :)